פטריות מוקפצות בתחמיץ עם בצל


רכיבים:
1 סלסלה פטריות שמפיניון
2 כפות שמן להקפצת הפטריות
כחצי בצל פרוס לפרוסות דקות
3 כפות חומץ אורז או טבעי
1 כף סוכר
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

ההכנה:
את הפטריות חוצים לחצי ומקפיצים במחבת עם השמן
חשוב שהמחבת תהיה חמה מאוד ההקפצה היא עניין של 3 4 דקות רק השחמה קלה של הפטריות
מעבירים לקערה מוסיפים את שאר הרכיבים לפטריות כאשר הן חמות מערבבים וטועמים יש לקחת בחשבון שהסלט מוגש קר וחשוב לטעום גם לפני ההגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *