קצת עליי

קוראים לי עמיהוד פרי.

אני מתגורר בחולון נשוי ואב לשתי נסיכות.

מגיל ילדות אני אוהב לבשל וגם לאכול (משקל זה עניין רגיש אצלי בעברי הייתי שמן מאוד).

לאחר הצבא עברתי קורס טבחות מקצועי במלון קראון פלזה ולאחר מכן עבדתי תקופות קצרות במספר מסעדות וכן בקייטרינג.

עם הזמן הבנתי שזה לא התחום שאני מעוניין לעסוק בו אך יחד עם זאת האהבה שלי לבישול לא פסקה והייתי מבשל וכמה שיותר למשפחתי וחברי.

הבישול עבורי זו אהבה גדולה. אני אוהב לחקור לעומק לגעת ולהתעסק עם כל חומר גלם נגיש וכן גם כאלה שלא נגישים ולהפוך את העולם בניסיון להשיג אותם.

את כל הידע שלי שאבתי מספרים אינטרנט וכן הרבה מאוד “יו טיוב”, חקרתי מטבחים לעומקם וכן הייתי מתרגם מתכונים במטרה להבין לעומק את המתכון ואת המטבח שעניין אותי.

באוגוסט האחרון פתחתי את דף הפייסבוק “גבר מקומו במטבח” במטרה לשתף את הידע שלי דרך  מתכונים וטיפים לכל המעוניין.

לא חשבתי שהדף יתפוס תאוצה כ”כ מהר ובתחילת אפריל הגעתי ל10000 עוקבים.

לאור הפניות של העוקבים והבקשה לאגד את כל המתכונים בצורה מסודרת שיהיה קל למצוא אותם החלטתי לפתוח אתר אינטרנט מסודר עם תפריט מתכונים מסודר וממוין לפי נושאים, וכן עוד מספר דפים כגון פניות גולשים, המלצות שלי למוצרים מחו”ל  וכן מתכוני גולשים.