פרוזן יוגורט בייתי הכי קל שיש

רכיבים:

500 גרם פרי קפוא (אפשר קנוי אפשר להקפיא) אני השתמשתי במנגו בננה תמר ותותים אבל אפשר להשתגע פה למשל אננס וקוקוס פירות יער קפואים אפרסקים באמת כל פרי שהוא לא מימי לחלוטין יתאים פה

2 כפות יוגורט יווני (אפשר גם רגיל לדעתי היווני עוזר במרקם הסופי)/ יוגורט על בסיס סויה

דבש לפי טעם (תלוי במתיקות הפירות ובמי שאוכל)

ההכנה:

אין יותר פשוט מזה

פשוט טוחנים במג’ימיקס עד שמתקבל פרוזן רך וקטיפתי רצוי מדי פעם לעצור ולערבב בעזרת כף ולחזור ולטחון.

 

מעבירים לכלי ושומרים במקפיא עד ההגשה.

ממליץ להגיש עם רוטב מייפל אבל אפשר לשחק עם זה איך שרוצים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *