קבב רומני

קבב רומני

רכיבים:

500 גרם בשר בקר טחון שמן (צלעות , שפונדרה , צוואר )

5 שיני שום כתושות

1 כף תימין יבש גרוס

1 כפית אבקת סודה לשתייה

חצי כוס מי קרח

מלח ופלפל שחור

 

מעבירים את הבשר לקערת ערבוב

את הסודה ממיסים במי הקרב ומוסיפים לבשר

מוסיפים את התבלינים ולשים היטב את הקבב.

יוצרים קבבים (כל אחד והצורה שאותה הוא מעדיף)

מעבירים למקרר להתייצבות (לשעה לפחות ורצוי ללילה)

 

מוציאים את הקבבים שעה לפני הצלייה מחוץ למקרר.

צולים על מחבת עם מעט שמן או הכי טוב על גריל פחמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *