קולסלאו אסיאתי בשני צבעים

רכיבים:

חצי כרוב לבן מגורדים דק ביותר על מנדולינה

חצי כרוב אדום מגורדים דק ביותר על מנדולינה

5 גבעולי בצל ירוק קצוץ

לרוטב

4 כפות מיונז

1 כפית שמן שומשום

מיץ מליים אחד

2 כפות צ’ילי מתוק

1 כף רוטב דגים/רוטב סויה

מלח ופלפל לתיבול

 

לקישוט

2 כפות שומשום קלוי

 

 

ההרכבה

מערבבים הקערה את כל רכיבים הרוטב וטועמים מתקנים טעם

מערבבים עם הכרובים וטועמים שוב למקרה שצריך עוד מלח

מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים קלות

מגישים ומעל מפזרים את השומשום הלקוי

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *