טרטר סלמון ודניס ים תיכוני על עדשים שחורות

טרטר סלמון ודניס

טרטר סלמון ודניס  ים תיכוני על עדשים שחורות

רכיבים:

100 גרם פילה סלמון טרי חתוך לקוביות קטנות

100 גרם פילה דניס טרי חתוך לקוביות קטנות

כחצי כוס עדשים שחורות מבושלות

2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות

1 פלפל חריף ירוק קצוץ לקוביות קטנות

כחופן כוסברה קצוצה

מיץ מלימון אחד

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור קרוס

מעט עלי גרגר נחלים לקישוט.

ההכנה:

מערבבים יחד את כל הרכיבים פרט לשמן הזית.

מתבלים המלח ופלפל מערבבים שוב משאירים את התערובת לנוח כ 5 דקות נותנים ללימון מעט “לבשל” את הדגים.

מוסיפים את שמן הזית מערבבים היטב וטועמים.

מעבירים לצלחת הגשה במרכזה מניחים רינג ומכניסים לתוכו את הטרטר.

מגישים עם צנימים או באגט פרוס דק ומעט איולי שום

 

מתכונים נוספים

קרפצ'יו דג ים עם סלט עגבניות חריף

גרבלקס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *