רכיבים:
6 תפו”א מבושלים עד ריכוך עם קליפה
200 גרם גבינת שמנת
200 גרם גבינת אמנטל מגוררת
100 גרם גבינת פרמז’ן
50 מ”ל שמנת מתוקה
מלח בעדינות (הגבינות מלוחות)
פלפל שחור גרוס וממש איפה אגוז מוסקט
לסלט:
חבילת מיקס בייבי
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל שחור
ההכנה:
לאחר שתפו”א התקררו חותכים את החלק העליון של תפו”א ושומרים להגשה.
בעזרת כפית מרוקנים את תפו”א ומעבירים לקערה מוסיפים את גבינת השמנת הפרמז’ן ו100 גרם גבינת אמנטל.
בעזרת מזלג מערבבים ומועכים את התערובת לתערובת אחידה.
ממלאים חזרה את תפו”א במלית ודואגים שתהיה גבעה קטנה מחוץ לתפו”א.
מפזרים על תפו”א את יתרת גבינת האמנטל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל20 דקות עד שהגבינה מוקמת ושחומה.
בזמן זה מכינים את הסלט.
מוסיפים לעלי הבייבי את שמן הזית החומץ הבלסמי מלח ופלפל.
מגישים את תפו”א המוקרם עם המכסה ששמרנו בצד ולידו את הסלט