סלט זוקיני בשני צבעים

זוקיני בשני צבעים

רכיבים:

3 זוקיני צהובים קטנים חצויים לאורכם וכל חצי חתוך ל3 פלחים (כולל העוקץ)

3 זוקיני ירוקים קטנים חצויים לאורכם וכל חצי חתוך ל3 פלחים (כולל העוקץ)

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

1 כפית צ’ילי יבש גרוס

1 שן שום כתושה

1 כף שמן זית לאחר צלייה

ההכנה:

את הזוקיני מעבירים לקערה  מוסיפים 3 כפות שמן זית מלח ופלל שחור גרוס

מעבירים לתבנית מרופדת עם נייר אפייה ומכניסים לתנור במצב גריל שחומם לחום מקסימלי ל5-7 דקות.

הזוקיני צריכים להישאר פריכים ולקבל השחמה.

 

מוציאים מהתנור מוסיפים כף שמן זית ושן שום מערבבים ומגישים

מתכונים נוספים

מאק אנד צ'יז ברוקולי וכרובית

טרוטליני מסקרפונה וסלמון מעושן ברוטב שמנת ויין לבן עם אספרגוס ונתחי סלמון מעושן

טליאטלה ביתי ברוטב שמנת פטריות

חציל שרוף בגריל עם גבינה בולגרית ושמן פטרוזיליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *