סלט תפוחים והדרים על קרפצ’יו סלק

סלט תפוחים ותפוזים על קרפצ'יו סלק

רכיבים:

לקרפצ’יו סלק

1 סלק טרי פרוס לפרוסות דקות ביותר (בעזרת קולפן או מנדולינה)

 

מרכיבים

2 תפוחים גרנד סמית חתוכים לרצועות דקות

1 סלק טרי קצוץ גם הוא לרצועות דקות

1 גזר קטן חתוך לרצועות קטנות

1 תפוז מפולט (להוציא בעזרת סכין רק את הבשר של התפוז מבין הפלחים)

 

לרוטב

4 כפות שמן זית

1 כף דבש

מיץ מהתפוז שפילטנו (לאחר הפילוט סוחטים את התפוז ושומרים את המיץ)

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

את כל המרכיבים של הסלט מעבירים לקערה , את רכיבי הרוטב מערבבים ביחד וטועמים מוסיפים לקערה עם רכיבי הסלט מערבבים וטועמים שוב ייתכן שיהיה חסר מלח.

מסדרים על צלחת יפה את פרוסות הסלק מתבלים במלח ופלפל ומעל מסדרים את הסלט.

 

 

מתכונים נוספים

סלט קפרזה

סלט ארטישוק קלוי מוצרלה בופאלו ועגבניות

פלטת פלפלים קלויים עם גבינה בולגרית

סלט קיסר עם ארטישוק קלוי וזיתי קלמטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *