פנה אלי אוליו עם פסטו פטרוזיליה פרמזן ונגיעות עגבניות פולפה

רכיבים:


חצי חבילת פנה
2 שיני שום חצויות
8 כפות שמן זית
פרמזן או גרנה פדנו
חצי צרור פטרוזיליה 
כף מיץ לימון 
כף גרידת לימון
מלח פלפל שחור
כף עגבניות פולפה של מוטי
הכנה:

 מרתיחים סיר עם הרבה מים לאחר שהגיעו לרתיחה מוסיפים מלח מכניסים את הפנה ומבשלים עד לרמת אל דנטה בינתיים מכינים את הפסטו והרוטב לפסטו טוחנים פטרוזיליה עם 4 כפות שמן זית כף מיץ לימון וגרידת לימון עד למחית במידה וצריך מוסיפים עוד שמן זית מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד
במחבת שמים את 4 כפות שמן הזית הנותרות ומכניסים את שיני השום עד רגע לפני שמשחימות ומוציאים מוסיפים כרבע כוס מים ממי הבישול של הפסטה ומוסיפים למחבת. ברגע שהפסטה מוכנה מסננים מעבירים למחבת מוסיפים הפסטו ומכבים במידה ויש נוזלים מבשלים טיפה עד שהרוטב מסמיך קצת מקשטים עם הפולפה עגבניות והפרמזן

מתכונים נוספים

גראטן תפוא

בניצה תרד ופטה

Mac & Cheese

רביולי ריקוטה פרמז'ן ברוטב רוזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *