באחש

באחש

רכיבים

500 גרם כתף  כבש חתוך לקוביות קטנות

500 גרם אורז עגול

1 בצל גדול קצוץ

50 גרם שומן כבש

4 חבילות כוסברה

חצי חבילת שמיר

ההכנה

ממיסים את שומן הכבש  מוסיפים את הכבש עד השחמה יפה.

מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד השחמה יפה של הבצל.

מוסיפים את העשבים ומטגנים 10 דקות.

מוסיפים כפית מלח ופלפל שחור גרוס

מוסיפים את האורז

מוסיפים מים רותחים לכיסוי  וטועמים במידה וצריך להוסיף מלח זה הזמן

מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט לא נשארים נוזלים (ללא כיסוי)

מורידים את הלהבה למינימום האפשרי מכסים את המכסה במגבת ומכסים את הסיר על להבה נמוכה ביותר במשך 25 דקות.

מתכונים נוספים

סלט חומוס עם פטרוזיליה

סלט זוקיני קלוי ועגבניות שרי

סלט זוקיני בשני צבעים.

סלט גזר וצנוניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *