טורטה קפרסה (עוגת שוקולד ללא גלוטן על בסיס שקדים)

טורטה קפרסה

טורטה קפרסה (עוגת שוקולד ללא גלוטן על בסיס שקדים)

רכיבים

200 גרם חמאה/מרגרינה

200 גרם שוקולד מריר קצוץ

160 גרם סוכר

255 גרם קמח שקדים

4 ביצים מופרדות

קורט מלח

אבקת סוכר לפידור

ההכנה:

ממיסים את החמאה עם השוקולד (או במיקרו גל בפולסים או בבן מארי)

מקציפים חלבונים עם כף סוכר עד שיש קצף יציב

מקציפים חלמונים עם שאר הסוכר לתערובת תפוחה מוסיפים לשוקולד המומס מוסיפים את השקדים ואת החלבונים מקפלים

אופים ב180 מעלות 45-50 דקות

 

מצננים ומגישים עם אבקת סוכר

מתכונים נוספים

סלט חומוס עם פטרוזיליה

סלט זוקיני קלוי ועגבניות שרי

סלט זוקיני בשני צבעים.

סלט גזר וצנוניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *