טליאטה פילה בקר במעטפת קייג’ון עם עגבניה ובצל שרופים

טליאטה פילה בקר במעטפת קייג’ון עם עגבניה ובצל שרופים.

רכיבים:

300 גרם פילה בקר

תערובת תבלין קייג’ון.

2 כפות שמן זית

1 עגבניות קלופה וחתוכה לקוביות

1 בצל קצוץ לקוביות

2 כפות שמן זית

להגשה

שמן זית

מלח גס

ההכנה:

את העגבניות והבצל מעבירים לקערה מוסיפים 2 כפות שמן זית מלח ופלפל מעבירים לתבנית עם נייר אפייה וכניסים לתנור שחומם ל250 מעלות במצב גריל ל5 דקות.

מחממים היטב מחבת כבדה מוסיפים את 2 כפות שמן זית.

את נתח הפילה עוטפים היטב בתבלין הקייג’ון.

צולים היטב להשחמה במחבת כדקה מכל צד להשחמה יפה.

מעבירים את המחבת לתנור (לוודא שהידית חסינת חום). בחום של 180 מעלות ל3 דקות (אפשר יותר או פחות לפי מידת הצלייה הרצויה)

מוציאים מהתנור מצננים כ5 דקות ופורסים לפרוסות דקות ביותר.

מסדרים בצלחת הגשה מעל מסדרים את העגבניות והבצלים.

מזלפים שמן זית בנדיבות ומעל את המלח הגרוס ומגישים.

מתכונים נוספים

סטייק מינוט דנבר קאט

סטייק פורטרהאוס

GMB-BURGER

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *