קיש פטריות וכרישה

קיש פטריות וכרישה

קיש פטריות וכרישה

רכיבים:

קלתית מוכנה לקיש (לחץ כאן למתכון לקלתית)

כ 200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות גדולות

2 כרישות קצוצות לטבעות (החלק הלבן)

2 כפות חמאה

2 כפות שמן זית

2 ענפי תימין קצוצים

מלח ופלפל שחור גרוס

2 חבילות קרם פרש

3 ביצים

100 גרם גבינת אמנטל מגוררת

ההכנה:

מחממים מחבת עם חמאה ושמן זית

מוסיפים את הכרישה והתימין מלח ופלפל מרככים קלות את הכרישה ומוסיפים את הפטריות מקפיצים את הפטריות עוד כ 7 דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים קלות.

מכבים ומצננים

בקערה טורפים 3 ביצים 2 חבילות קרם פרש מלח ופלפל ואת גבינת האמנטל.

את הפטריות והכרישה מסדרים על הקלתית האפויה ומעל שופכים את תערובת הביצים.

מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות לבערך 30 דקות את שהקשי משחים מעט ומתייצב.

מתכונים נוספים

גראטן תפוא

בניצה תרד ופטה

Mac & Cheese

רביולי ריקוטה פרמז'ן ברוטב רוזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *