עוגיות קינדר שוקולד צ’יפס ג’מבו

שוקולד צ'יפס

עוגיות קינדר שוקולד צ’יפס ג’מבו

רכיבים:

**** יש טיפ בסוף איך משדרגים ליופי של קינוח

ל 16 עוגיות ענקיות

200 גרם חמאה רכה

150 גרם סוכר חום

50 גרם סוכר לבן

1 ביצה L בטמפ’ חדש

כפית תמצית ווניל

280 גרם קמח

50 גרם אינסטנט פודינג ווניל

1 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

125  גרם אצבעות קינדר (10 יח’) קצוצות

200 גרם שוקולד צ’יפס

ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה עם הסוכר הלבן והחום עד שמתקבל קרם אחיד משהו כמו 4 דקות הקצפה אחרי 2 דקות עוצרים בעזרת מרית מגרדים את התערובת מהדפנות וממשיכים לעוד 2 דקות.

מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לעוד דקה של הקצפה ומכבים

את כל החומרים היבשים מערבבים יחד ומוסיפים לתערובת החמאה מפעילים את המיקסר לעוד דקה של ערבוב עד שהבצק אחיד.

מוסיפים את הקינדר והשוקולד צ’יפס ומפעילים לעוד חצי דקה על מנת שכל השוקולד יתערבב באופן שווה בבצק.

מניחים על תבנית אלומיניום גדולה נייר אפייה ( בכל תבנית 8 עוגיות גדולות).

יוצרים כ 16 כדורים קצת יותר גדולים מכדור פינג פונג ומשטחים אותם קלות ומסדרים על התבנית.

חשוב מאוד שיהיו רווחים גדולים בין העוגיות הן מתרחבות מאוד באפייה.

את שתי התבניות עוטפים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעה (אפשר גם ללילה).

מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כל תבנית בנפרד למשהו כמו 14 דקות עד שקצוות העוגיות מתקשות מעט. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון (העוגיות במרכז עדיין רכות והן יתקשו בקירור).

ניתן בקלות להפוך את העוגיות הללו לקוקילידה לאחר שסיימנו את האפייה עושים מכל 2 עוגיות סנדוויץ  כאשר במרכז מניחים גלידה מכל טעם שאוהבים או אפילו שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג.

מתכונים נוספים

עוגת קרפים עם קרם שוקולד לבן

סברינה תאנים ופטל

סברינה אישית עם קציפת שוקולד לבן

וופל בלגי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *