עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

רכיבים

1 חבילת ביסקוויטים

1 כף קקאו מומס בחצי כוס מים רותחים

2 כוסות חלב

לקרם

2 שמנת מתוקה 38%

1 כוס חלב

1 אינסטנט פודינג

1 כפית תמצית ווניל

 

לקישוט

אגוזי מלך גרוסים

תותים חתוכים לפרוסות דקות

 

ההכנה

הקרם מקציפים את כל הרכיבים לקרם יציב עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל10 דקות

 

מערבבים את החלב עם הקקאו המומס.

לוקחים תבנית אינגליש קייק ומתחילים להרכיב

טובלים כל ביסקוויט בתערובת החלב והקקאו ומניחים בתבנית האינגליש.

ברגע שיש שכבה אחת של ביסקוויטים מורחים שכבה קרם ככה עושים שכבות נוספות כאשר בשכבה האחרונה מסיימים עם ביסקוויטים ללא קרם (זה התחתית של העוגה)

 

לוקחים מגש ברוחב תבנית האינגליש והופכים בזהירות את העוגה.

מצפים אותה היטב מכל הצדדים בקרם שנוטר ומיישרים עד כמה שאפשר.

למעלה מזלפים בעזרת שק זילוף (לא חובה) ומקשטים עם תותים ואגוזי מלך גרושים

 

 

 

מתכונים נוספים

חצ'פורי

פסטה קונצ'יליה ברוטב 4 גבינות

פסטה בבטה עם זוקיני חציל ועגבנייה עם נגיעת שמנת וגבינות

קלצונה מלוחה ומתוקה עם אותו הבצק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *